My happy days

Godnatt allihopa!

Kategori: Allmänt

Ja jag skulle bli bättre på att blogga men har glömt :(

En vecka kvar till sommarlov och sen åker jag till Italien i morgon och kommer hel på måndag, lovar att ni ska få se massa bilder då! Längtar så himla mycket!!:D

.

Kategori: Allmänt

jag förstår dig. Du har alltid backat mig jag kommer alltid tacka dig, står vid din sida tills dagen dom begraver mig

Älskar vädret, like a sweed

Kategori: Allmänt

Märkt att jag inte bloggat så mycket, men har ändå endel trogna läsare kvar. Just nu sitter jag och kolla på en film på tv 3, verkar bra :) Men nu ska jag gå och kolla klart och ni alla får ha en sjukt bra och mysig kväll, puss <3

Lördag <3

Kategori: Allmänt

Har precis fixat mig och ska ta tåget hem till Sandra. Ikväll blir det vin och mys!

Shopping

Kategori: Allmänt

Idag har jag vara varit hemma och kollat på desperate. Mamma tog med mig sen till Tuna park där jag köpte lite saker som jag behövde.

Anledningen till att jag inte har bloggar är för att jag inte mått så bra fysiskt och psykiskt men jag jobbat på det, det blir bättre och bättre.

Fredag

Kategori: Allmänt

Medans pappa är på fotboll bjuder jag hem mina vänner på vin kväll! Kalas bra! Hoppas ni alla får en trevlig kväll :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

hej på er! Va och sola idag. Brände mig, såklart. iallafall så ska jag sola typ varannan dag för att få färg, wihooo! oc börja träna när jag blirvit frisk, ännu bättre! 
'

summer times!

Kategori: Allmänt

Det är min vecka i bilder, mår fortfarande inte så bra. Har förkylning och hosta men ska gå i morgon till skolan för det är Nationella halv nio.. KUL! annars börjar man kl ett..

5

Kategori: Allmänt

Hej på er! Har nu varit sjuk i fem dagar, och inte lite heller. Har bara legat i sängen och varken kunnat äta eller orkat gått på toa osv.

Skulle egentligen vara med Johanna och Fabbe i går på Valborg som jag hade längtat till men mådde så dåligt så stanna hemma. Det här suger!